Disable_right_click


Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ποτέ δεν είναι αργά να πεις "σ'αγαπώ"

Πρόσφατα, μια καλή μου φίλη έχασε τον πατέρα της. Ανακοπή καρδιάς. Αφού πέρασαν κάποιες μέρες και συνήλθε, δύο πράγματα θυμάμαι που μου είπε και με συγκλόνισαν. Πρώτον, "δεν ήμουν έτοιμη γι'αυτό". Και δεύτερον, "δε θυμάμαι πότε του είπα τελευταία φορά "μπαμπά, σ'αγαπώ"...

Να θυμάσαι, καλέ μου φίλε, καλή μου φίλη, ότι κάθε στιγμή που περνάει και αναπνέεις ακόμα είναι μια ακόμα ευκαιρία που σου δίνει ο Θεός. Εκμεταλλεύσου την όσο πιο καλά μπορείς. Μη ντρέπεσαι να λες το "σ'αγαπώ". Μπορεί να το νιώθεις, να το υπονοείς... Όμως, άλλη γλύκα έχει το να το λες και να το εννοείς. Ακόμα και τώρα. Που μπορεί να μην είσαι κοντά στους δικούς σου... Πάρε το τηλέφωνο στα χέρια σου και πες τους "σας αγαπώ". "Σας αγαπώ τόσο πολύ".

Ποτέ δεν είναι αργά να πεις "σ'αγαπώ"....

υγ: Και ένα άρθρο παρόμοιο πολύ ωραίο: http://apostagmatakardias.blogspot.com/2012/02/blog-post_05.html

12 σχόλια:

  1. Καλή σου μέρα Θαλασσινέ!!
    Σήμερα ας πούμε σ'αγαπώ! Όχι αύριο!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σου μέρα Θαλασσινέ, καλή μέρα σε όλους.
    Είμαι καινούρια σε αυτό το site αλλά το βρίσκω υπέροχο.
    Αυτό που συναίβει στην φίλη σου με τον πατέρα της συναίβει ακριβώς το ίδιο και σε μένα με τον δικό μου πατέρα πρίν αρκετά χρόνια.
    Δεν είναι ποτέ αργά να ομολογήσει κανείς τα αισθήματά του σε αυτούς που αγαπάει. Πρέπει να το κάνουμε με κάθε ευκαιρία...

    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα και τώρα δεν είναι αργά να πούμε το σ'αγαπώ στους αγαπημένους μας που βρίσκονται στον ουρανό. Ο τρόπος αυτός είναι η προσευχή...


    Καλημέρα Ελένη, καλώς όρισες στην αόρατη γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο άρθρο! Μου άρεσε ιδιαίτερα η εικόνα που έβαλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε θυμάμαι από πού την είχα βρει, αδερφέ. Πάντως, είναι όντως πολύ εκφραστική.

    Καλό μεσημέρι, Παναγιώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε που μας θύμισες αυτήν την τόσο σημαντική λέξη "ΑγαπΩ"... Βλέπεις μέσα στο πρώτο και το τελευταίο της γράμμα, έκλεισε τον κόσμο ολόκληρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Νεφεληγερέτη,
    Δεν το'χα σκεφτεί ποτέ έτσι! Τέλειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάπου είχα διαβάσει..Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω πως το Α και το Ω είναι η αρχή και το τέλος της λέξης ΑΓΑΠΩ!!Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφα μικρά τρυφερά κείμενα, τα χαιρόμαστε! Εύχομαι πάντα να μας φέρνετε πρόσωπο με πρόσωπο με την ψυχή μας,γράφοντας από την ψυχή σας. Να πώ για το "σ'αγαπώ"..είναι ό,τι πιο πολύτιμο,τροφή της ψυχής και της καρδιάς,βάλσαμο στον πόνο και στην μοναξιά και στις δοκιμασίες του καθενός μας., Είναι η καθημερινή "γλυκιά" ανάσα των παιδιών μας...δώρο του Θεού από αυτά για μας..Yasemin C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ μου Yasemin Coplan,
    εύχομαι πάντα η ζωή σου, η ψυχή σου, όλη σου η ύπαρξη να'ναι μια γλυκιά ανάσα αγάπης!
    Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή