Disable_right_click


Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Οι...επιλογές


Η ζωή μας τι είναι; Ένα δώρο! Το καταλαβαίνεις αυτό; Το νιώθεις; Και έχουμε την ελευθερία να επιλέγουμε. Να διαλέγουμε. Σαν ζυγαριά καλού και κακού. Ελευθερία σημαίνει επιλογή. Επιλέγω πού θα γέρνει κάθε φορά η ζυγαριά μου. Ζυγαριά είναι η καρδιά και οι ενέργειες μου. Οι πράξεις μου ή οι απραξίες μου.
Φίλη μου, φίλε μου, ας μην διαιρείς την αγάπη σου. Ας φροντίζεις πάντα η ζυγαριά να γέρνει προς το καλό! Άλλωστε τι λέει ο άγιος Ιωάννης; "Η ψυχή μας δεν είναι όλη απ'τη φύση της ούτε αγαθή ούτε κακή, αλλά γίνεται και το ένα και το άλλο με την προαίρεσή μας, με την ελεύθερη εσωτερική εκλογή και απόφασή μας".

(αναδημοσίευση από περσινή μας ανάρτηση! 
Αν θες, επίσης, μπορείς στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας να γράψεις στην "αναζήτηση" τη λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και να ξαναδιαβάσεις σχετικές αναρτήσεις)

9 σχόλια:

  1. Φυσικά και η επιλογή είναι στο χέρι μου!
    Εγώ αποφασίζω αν θα με επηρεάσει κάτι θετικά η αρνητικά και καθοδηγώ τη σκέψη. Για αυτό πιστεύω πολύ στο motivation και στην ενθάρρυνση!
    καλημέρα Σεβάχ! Πολύ όμορφη η αναδημοσίευσή σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Σεβάχ!
    Είναι αλήθεια μεγάλο δώρο η Ελευθερία, είναι όμως τόσο δύσκολο να την χρησιμοποιήσεις σωστά . . .
    Με την βοήθεια του Κυρίου ας κάνουμε τις σωστές επιλογές. . .Καλή δύναμη στον αγώνα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μεσημέρι ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
      Μακάρι να πορευόμαστε όσο πιο σωστά γίνεται.

      Να'σαι πάντα καλά, καλή συνέχεια :)

      Διαγραφή
  3. Ειναι πολυ ωραιο ο ανθρωπος να ζει ελευθερος και να κανει ελευθερα τις επιλογες του. Ετσι αλλωστε μας επλασε και ο Καλος Θεος. Το μονο που πρεπει να προσεχει ειναι οτι καπου σταματα η δικη του ελευθερια και αρχιζει η ελευθερια του αλλου...
    Καλο μεσημερι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή