Disable_right_click


Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Η αγάπη είναι πληγή και γιατρειά.



Αναρωτιέμαι γιατί όλοι μιλάνε για τη χαρά της αγάπης, ενώ η αγάπη δεν είναι μόνο χαρά. Είναι συντριβή, βάλσαμο, τρέλα. Είναι να δίνεις και να παίρνεις τα πάντα. Κι ύστερα, πάλι να τα χάνεις. Είναι τα μάτια εκείνα που σε βλέπουν όπως ίσως δεν είσαι, αλλά όπως σίγουρα μπορείς να γίνεις. Η αγάπη είναι πληγή και γιατρειά. Είναι πέρα από τη συμπόνια και πάνω από το νόμο.. 


14 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς... Ποιός είπε ότι η αγάπη είναι μόνο χαρά;;;
    Η αγάπη είναι χαρά αλλά είναι και πόνος και πίκρα και φόβος και απογοήτευση..

    Είναι ακριβώς αυτό που έγραψες και πληγή και γιατρειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο δίκιο έχεις Σεβάχ μου!Είναι συντριβή, βάλσαμο, τρέλα!

    Όταν έκανα την ανάρτηση η ζωή είναι ωραία κι έγραψα για όλα εκείνα για τα οποία είναι ωραία είχα βάλει κι εγώ τον πόνο στη μέση ( Έγραφα: Η ζωή είναι ωραία ...Ακόμα κι όταν πονάς! Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο χαρά ...Έχει και πόνο κι όταν μπορέσεις να το αποδεχτείς αυτό θα μπορείς να νιώθεις ότι ζεις πραγματικά)!

    Σε φιλώ!
    Να έχεις μια υπέροχη μέρα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αγάπη ειν΄ όλα τα συναισθήματα μαζί Σεβάχ και μέχρι να το καταλάβουμε μας μένουν στο τέλος μόνον οι λύπες!Κι αυτό γιατί δεν έχουμε αποδεχτεί πως η ζωή μας όλη τελικά ειν΄ ένα παιχνίδι!
    Να ΄σαι πάντα καλά και καλή δύναμη να ΄χεις!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγάπη είναι ο Χρίστος, δηλαδή είναι το παν, συνεπώς τα περιλαμβάνει όλα....μάλλον αναφερόμαστε πιο συχνά στην χαρά της αγάπης γιατί αυτή είναι που μας λείπει και την επιδιώκουμε....! Ευτυχισμένος όποιος την γνωρίσει εξ' ολοκλήρου, σου το εύχομαι!
    Να 'σαι πάντα καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι να πει κανείς γι αυτό!
    ................
    ευχαριστώ!:):)
    αγάπη πάνω από όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αγάπη δεν έχει όρια... είναι παντού και είναι τα πάντα, ότι και αν αυτό περιλαμβάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ σωστά τα λες,η αγάπη είναι και πόνος και στεναχώρια αλλα και το ανώτερο συναίσθημα του ανθρώπου,και προπαντως ειναι προσφορά, και τυχερός όποιος την εχει νιώσει και δώσει ,καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή