Disable_right_click


Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Να το διαβάσεις

Διάβασα μόλις αυτή την ανάρτηση απ'το πολύ προσεγμένο blog της Αλεξίας
Να τη διαβάσεις κ συ μόλις βρεις χρόνο. Αξίζει...

Καλό απόγευμα.

6 σχόλια:

  1. Για τα πάντα υπάρχει κάποιος λόγος!
    Καλά να περνάς Σεβάχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκληρό θέμα αλλά πολύ παρήγορα αυτά που λέει ο γέροντας. Και μάλιστα πώς τυχαίνει πάντα στα θέματα που ανεβάζεις να βρίσκω απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα. Πρόσφατα έχασα έναν αγαπημένο θείο μου που με μεγάλωσε καλύτερα κι από παπούς. Χρυσός άνθρωπος πραγματικά αλλά πέρα για πέρα άθεος. Κι όμως αυτός ο άνθρωπος είχε χάσει το πρώτο του παιδάκι από καρκίνο και μάλιστα σε εποχές που η επιστήμη ήταν ακόμα πολύ πίσω σε τέτοια θέματα.

    Από την άλλη όμως θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω από κάποιον γέροντα τι γίνεται στις περιπτώσεις των κακοποιημένων παιδιών. Πώς λειτουργεί εκεί η οικονομία του Θεού; Τα άρρωστα παιδάκια κατά έναν τρόπο έχουν όλη την αγάπη των γονιών τους. Τι γίνεται με τα παιδάκια που κακοποιούνται από τους γονείς τους ή άλλους ενήλικες; Πολύ μεγάλο βάσανο αυτό. Ασήκωτο. Κάθε φορά που ακούω μια τέτοια είδηση είναι σα να με μαχαιρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Αριστέα κ Χριστίνα.

    υγ: Χριστίνα μου, δε γνωρίζω κάτι σχετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, φίλοι μου. Από μέρες είχα στο μυαλό μου την ερώτηση της Χριστίνας. Είναι ένα θέμα που μας πονάει όλους...Ας ευχόμαστε για τα παιδάκια αυτά...
      Μόλις διάβασα κάτι σχετικό και παραθέτω τους συνδέσμους
      http://isagiastriados.com/2012-02-29-11-12-55/555-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%84%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82.html
      http://isagiastriados.com/2012-02-29-11-12-55.html

      Εκτροχιασμός της οικογένειας - Μητροπολίτη Λεμεσού π. Αθανασίου

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, απο τη Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα, της Παναγίας, και των Αγίων, οι διδαχες, των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Αντρούλα μου!
    Το Σάββατο έχω ετοιμάσει ανάρτηση για την Παναγιά τη Μαχαιριώτισσα!
    Να εύχεσαι κ συ για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή