Disable_right_click


Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Δώσε χρώμα στη ζωή σου!


"Το κακό με τους ανθρώπους είναι ότι θυσιάζουν τη ζωή τους για να πετύχουν άχρηστα πράγματα, ενώ θα μπορούσαν να τα ζήσουν με τη φαντασία τους.
Όμως, δυστυχώς, οι πιο πολλοί άνθρωποι τα όνειρά τους δεν τα κάνουν για να χαρούνε το άρωμά τους, αλλά για να μπούνε στο μάτι των άλλων, να τους ζηλέψουν ή να τους καμαρώσουν οι άλλοι,μια ζωή ματαιόδοξοι, ακόμη και στα όνειρά τους."
Χρόνης Μίσσιος

υγ: Το βρήκα εδώ.

5 σχόλια:

  1. πόσο αληθινό σε τόσο ψέμα μέσα...καλημέρα και πάλι φίλε μου καλέ καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι.......πάντα είχα στο μυαλό μου πως τα όνειρα μας πρέπει να μας γεμίζουν, να μας ολοκληρώνουν, να μας κάνουν πιο χαρούμενους....!
    Είναι κρίμα να ζεις την ζωή σου με το τι θα πουν οι άλλοι....
    Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις φίλε μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβάχ μου η υποκρισία η δηθενιά η επίδειξη των αγαθών προς άλλους και το κυριότερο η ματαιοδοξία είναι κάτι που είναι σημείο των καιρών..δεν έχει εκλείψει ακόμα και εν μέσω της κρίσης!ναί ακόμα και στα όνειρά τους μέσα υπάρχουν αυτές οι ενδείξεις συμπεριφοράς γιατί υπάρχει τέτοια κενότητα συναισθημάτων σε πολλούς ανθρώπους που τους λυπάσαι όταν τους συναντάς!ο Χρόνης ο Μίσσιος πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος πως μπορούσε να μη θίξει τέτοιο θέμα που απασχολεί πολύ τους σκεπτώμενους!εγώ απλά τους λυπάμαι..γιατί τα όνειρά τους δεν θα περπατηθούν ποτέ ψηλά..δεν θάγγίξουν την ψυχή τους τα μεγάλα ιδανικά,το πραγματικό νόημα της ζωής δεν θα το καταλάβουν ποτέ..κρίμα!μπράβο που το έθιξες το θέμα..προσφέρει προβληματισμό άφθονο!την αγάπη μου σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ!ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΕΒΑΧ,ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή