Disable_right_click


Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Να'σαι νικητής!

Θες να'σαι νικητής; Θες να είσαι ενεργητικός άνθρωπος; Πρωταγωνιστής και όχι θεατής;

Μην αφήνεις τα πράγματα στην...τύχη!Πάρε την τύχη στα χέρια σου. Μην αφήνεσαι νωχελικά και άβουλα στο περιθώριο,αλλά γίνε αγωνιστής.Θυμήσου ότι και ο Χριστός, όταν ήρθε στην γη, δεν έμεινε στο περιθώριο! Προσευχόταν ακατάπαυστα, γύριζε από περιοχή σε περιοχή,κήρυττε, βοηθούσε τους ανθρώπους, τους μιλούσε.Πονούσε και χαιρόταν μαζί τους. Πήρε (απ'την μεγάλη Του αγάπη) την απόφαση και έγινε ο ίδιος άνθρωπος για χάρη μας!
Μην περιμένεις τα πάντα έτοιμα,μασημένη τροφή. Σκέψου ότι ο Θεός για όλους προνοεί! Και αυτά ακόμα τα πουλιά του ουρανού φροντίζει και τρέφει. Αλλά,όμως, ποτέ δεν βάζει την τροφή στην φωλιά τους!
Ο άνθρωπος ο ίδιος είναι ο αρχιτέκτονας του μέλλοντός του.Αγωνίσου και θα δεις πόσα πράγματα μπορείς (με τη βοήθειά Του) να καταφέρεις! Θα γίνεις εργατικός,θαρραλέος,αποφασιστικός. Θα αποκτήσεις υπομονή,πρόγραμμα,ισχυρή θέληση, αυτογνωσία.

Φίλε, οι νίκες και η διάκριση ΔΕΝ είναι θέμα τύχης. Χριστιανός σημαίνει άνθρωπος ζωντανός,ενεργητικός.Χριστιανός σημαίνει αγωνιστής. Μην γίνεσαι θεατής στον ίδιο σου τον αγώνα! Νικούν στην ζωή εκείνοι που θέλουν,εκείνοι που επιμένουν, εκείνοι που δεν φοβούνται. Εκείνοι που διαρκώς δρουν. Εκείνοι που αγαπούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου