Disable_right_click


Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Τι όμορφη νύχτα η σημερινή

Τι όμορφη νύχτα η σημερινή...
Παρατηρώ τ'αστέρια στον ουρανό. Αυτή την ασύγκριτη μυσταγωγία. Αυτούς τους αναρίθμητους πλανήτες που στα μάτια μου μοιάζουν σαν δεκάδες κεράκια που το φως τους τρεμοπαίζει.
Ίσως αυτές οι μικρές φωτεινές τελίτσες τ'ουρανού να'ναι τα μάτια των γλυκών ψυχών που ταξίδεψαν για τα μακρινά μονοπάτια τ'ουρανού... Και μας προσέχουν. Μας κρατούν συντροφιά. Μας δίνουν ελπίδα...

Δεκάδες ψυχές που πλέουν ευτυχισμένες ανάμεσα στους διάφανους γαλαξίες...

Και η ζωή μας εδώ στη γη συνεχίζεται. Με τα προβλήματά της, τις στεναχώριες και της χαρές της. Τον πόνο, την αγάπη,την υπομονή και τον ιδρώτα. Μέχρι κι εμείς ν'αφήσουμε τις έγνοιες μας και να ταξιδέψουμε γεμάτοι προσμονή για τα ουράνια, μυστικά μονοπάτια... Για την πραγματικά αληθινή ζωή. (Που με μεράκι ετοιμάστηκε από Εκείνον που τόσο ξεχνάμε).

Ταξίδι όμορφο μα και έμπονο. Χωρίς εξήγηση. Χωρίς λέξεις. Μυστικά κι αθόρυβα... Σαν τους χτύπους της καρδιάς όταν παραδίνεται στην ευχή.

Σε μπέρδεψα ίσως. Έχω πολλά στο μυαλό μου αυτή την περίοδο. Όταν το διαβάζεις, μάλλον θα'χει πια ξημερώσει. Ένα νέο παράθυρο στον κόσμο. Στην ουσία των πραγμάτων. Στην καρδιά. 

από αρκετά μακρυά. σε χαιρετώ. να εύχεσαι.

8 σχόλια:

  1. Εγω φοβαμαι αυτο το νεο ταξιδι που περιμενουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, Μαρία μου...
      Το καινούριο κρύβει μέσα του την αβεβαιότητα πάντα. Μα με τη βοήθειά Του, η περιπέτεια αποκτά δίχτυ προστασίας. Δυσκολευόμαστε μετά, μα δε φοβόμαστε ούτε συντριβόμαστε.

      Διαγραφή
  2. Το δικό σου μακριά είναι κοντά αδερφέ. Να είσαι καλά. Όσο για τα υπόλοιπα, μερικές φορές μπορεί και να μην ξέρουμε τί κάνουμε.

    Καλημέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι όμορφη η χθεσινή νύχτα...να περνάς όμορφα όπου κι αν βρίσκεσαι...!
    Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...καρδιά ο μέσα ουρανός...
    καλή συνέχεια Σεβάχ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή