Disable_right_click


Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σαν συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης

Ειμαι ο Γιώργος και τελικά ετοιμάζομαι για εγχείρηση.Ετσι θέλει η Παναγία.Νιώθω πολυ δυνατός χάρη στις προσευχές και στην αγάπη όλων σας και κυρίως του Γιώργου.Η προσευχή είναι το μοναδικό όπλο μου.Δε σας κρύβω ότι παρόλο που ταλαιπωρούμαι πέντε χρόνια με χειρουργεία και θεραπείες, αίσθάνομαι πιο δυνατός από ποτέ και γεμάτος από τη χάρη του Θεού.Ο πόνος βέβαια είναι μεγάλος, ειδικά όταν εισαι νέος κι έχεις τέσσερα παιδιά που διαρκώς αναρρωτιούνται γιατι να συμβαίνουν όλα αυτά στον πατέρα τους.Ζητώ, λοιπόν, ικετευτικά την αγάπη και την προσευχή όλων σας τέσσερις ημέρες πριν από το χειτουργείο.Σας αγαπώ όλους...Καλή αντάμωση, όποτε κι όπου θέλει ο καλός Θεός.

Αυτό ήταν το σχόλιο του Γιώργου. Το έκανα ανάρτηση. Για να το διαβάσουν όσοι περισσότεροι μπορούν. 

13 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλους... η μάλλον καλημέρα...
    Βλέπωντας την ανάρτηση του Γιώργου, θυμήθηκα μιά μικρή "ελπιδοφόρα" ιστορία που είχα διαβάσει κάποτε και την βρήκα ευτυχώς και στα ελληνικά σε βιντεάκι.
    ... Λέγεται "Χνάρια στην άμμο" και είναι της καναδής Margaret Fishback Powers (συγγραφέας παιδικών βιβλίων)


    https://www.youtube.com/watch?v=XC8CbiEVol8

    Καλό κουράγιο και δύναμη στον Γιώργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πιστη στον Θεο μας παντα μας γεμιζει με ψυχικη δυναμη για να αντιμετωπισουμε τα παντα.
    Κουραγιο λοιπον και ευχομαι ολα να πανε κατ ευχην.
    Συντομα γερος και δυνατος Γιωργο
    Φιλια απο Κυπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ όλους!Εξαιρετικό το βιντεάκι ¨πατημασιές στην άμμο¨!Ενισχύστε με με τις προσευχές σας.Παρακαλώ..Να γίνουμε μια φωνή, μια αγκαλιά εν Χριστώ Ιησού...

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα σε όλους!
    Καθημερινά η πίστη αρκετών ανθρώπων δοκιμάζεται μέσω του καρκίνου κυρίως αλλά και άλλων ασθενειών. Το όπλο όμως είναι σταθερή ΠΙΣΤΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΖΩΗ και ΕΛΠΙΔΑ στο Ιησού Χριστό.
    Φίλε Γιώργο θα σε έχουμε στην προσευχή μας και εύχομαι όλα να πάνε καλά -ή μάλλον να επιτρέψει ο Θεός να γίνει ό,τι είναι καλύτερο για την ψυχή σου-. Ο Χριστός, η Παναγία, οι Άγιοι, οι Άγγελοι, ο Ουρανός και οι προσευχές όλων μας θα σε συντροφεύουν την ημέρα του χειρουργείου αλλά και πάντοτε και θα φωτίσουν τους γιατρούς...
    Αγαπητά μου παιδιά, μην απελπίζεστε... Ένας Γέροντας (αν θυμάμαι καλά ο Γέροντας Παίσιος) είχε πει ότι ο Παράδεισος γεμίζει με τέτοιους ανθρώπους. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Επίσης, κάπου είχα διαβάσει ότι στην όποια δοκιμασία της ζωής, μην ρωτάς "γιατί". Το "γιατί" είναι μια επιπλέον δοκιμασία. Μέσα από την ασθένεια του πατέρα σας θα αποκομίσετε και εσείς πάρα πολλά. Και πάντοτε ο Θεός μας στέλνει μια δυσκολία όταν έχουμε ξεστρατίσει από το δρόμο του και θέλει να μας συνετίσει.
    Να ναι ευλογημένο! Και χίλια συγγνώμη για την πολυλογία μου.
    Καλή δύναμη κάτω από το παντοδύναμο χέρι του Θεού!!
    Με αγάπη, μια συνοδοιπόρος που βρίσκεται στην ίδια θέση με τα παιδιά σας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντιμετωπίζω το ίδιο με τη φίλη μου που δυστηχώς σιγοσβήνει , ευχομαι ιαση, ο θεός είναι μεγάλος και δεν εγκαταλειπει κανεναν , προσευχόμαστε για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προσευχή μας δίπλα του, ο Θεός να δώσει δύναμη και προστασία.Ας ενώσουμε την ενέργεια μας όλοι για να του δώσουμε δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου, Γιώργο.
    Το ξέρεις ότι τώρα που δοκιμάζεσαι έχεις δίπλα σου τον ίδιο Τον Χριστό;

    Και εμείς σ' αγαπάμε...
    βάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εμεις σ΄αγαπάμε άδελφέ μας...αλλά πιο πολύ ο Ουράνιος Πατέρας μας!!!
    Δε σ΄αγαπάει απλά Γιώργο... αλλά λιώνει για σένα...σ΄αγαπάει περισσότερο κι απο την ιδια την αυτοαίσθησή σου...Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό!!! Αυτή είναι η δύναμή μας, στα δύσκολα της ζωής...Η αγάπη Του!!! Τώρα είναι ευκαιρία να χαθείς, μεσα στην απεραντοσύνη της...Δείξε απόλυτη εμπιστοσύνη και ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..θα δεις...

    Σου στέλνω μια μεγάλη, τρυφερή αγκαλιά!!!
    Να έχεις χαρά....όπως τ΄όνομά μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια αγκαλιά, μια προσευχή και ένα τραγουδάκι

    https://www.youtube.com/watch?v=d7icMyDSd8E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.Θα σας σκέφτομαι και θα προσεύχομαι για όλους σας τις ώρες του χειρουργείου και μετά.Η προσευχή ενώνει και σώζει.Η χάρις και η αγάπη του Τριαδικού Θεού να μας σκεπάζει όλους.

      Διαγραφή
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ.ΕΧΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ!Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΔΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ"ΜΥΡΙΖΕΙ ΘΕΟ" ΑΚΙ Η "ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ 5".ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαζί με όλους να προσθέσω και γω τη δική μου προσευχή ενώπιον Του.
    Με τις ευχές ο Άγιος Ραφαήλ να είναι στο πλευρό σου στο χειρουργείο και η Παναγία μητέρα μας να στηρίζει και να σκεπάζει την οικογένεια σου.
    Εύχομαι και προσεύχομαι να διαβάσουμε σύντομα ότι όλα πήγαν καλά και είσαι υγιής και δυνατός πίσω στην οικογένεια σου!!!
    Σούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή δύναμη και καλή υπομονή Γιώργο.Ο Χριστός είναι δίπλα σου αυτές τις ώρες όσο ποτέ.Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
    Θα προσευχόμαστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή