Disable_right_click


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Το ταξίδι της αγάπης

ταξίδεψέ με όπου εσύ πιστεύεις
είμαι τυφλός και μόνο εσύ το ξέρεις

  Και φτιάχνουμε κλουβιά. Στ'αλήθεια πασχίζουμε πολύ για να τα κατασκευάσουμε. Και φυλακίζουμε τη μουσική της καρδιάς μας. Και η μοναξιά -άλλοτε σα σκοτάδι τυφλό κι άλλοτε σαν εξουσία- βυθίζει της ζωής μας το ρυθμό...

  Μα κάποτε έρχεται η αυγή. Και οι ηλιαχτίδες πετούν μέχρι τις σιδερόβεργες της φυλακισμένης μας καρδιάς. Και ζεσταινόμαστε. Και φωτιζόμαστε. Και ευχόμαστε... Κι ανασαίνουμε ξανά. Μέσα στη σιωπή του πρωινού. Ή μέσα στην πολύβουη, ακανόνιστη κοσμοσυρροή. Δεν υπάρχει μοτίβο ευτυχίας.

  Η αγάπη Του δεν έχει όρια. Γιατί δεν έχει τελειωμό. Γιατί τα σύνορα φτιάχτηκαν όταν παρατήσαμε τα όνειρα. Τα σύνορα φτιάχτηκαν όταν απαρνηθήκαμε το σταυρωμένο ταξίδι της αγάπης.


υγ: Οι στίχοι στην αρχή είναι από αυτό το τραγούδι

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα φίλε μου και καλό Φθινόπωρο ας πω, όμορφο τραγούδι, όμορφοι στίχοι μα πάνω από όλα όμορφη η σημασία των λόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σου μέρα φίλε μου, Χρόνια πολλά!
    Εύχομαι μια ζωή χωρίς σύνορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι αυτήν την αγάπη την τόσο αλλιώτικη....γι αυτή την αγάπη που καλούμαστε όλοι να δίνουμε καθημερινά στον συνάνθρωπό μας, να την προσφέρουμε και να καθρεπτίζεται η ψυχή μας σ'αυτή....για την αγάπη όπως Εκείνος μας την δίδαξε...όχι να την κρατήσουμε για τους εαυτούς μας...για τις φυλακές μας....χορτάσαμε από εγωισμό....να δούμε την καρδιά ελεύθερη να πετά και να πηγαίνει ασπαλά να αφήνει μια στάλα αγπάπης στην καρδιά του αδελφού που το έχει ανάγκη...άλλωστε μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά..την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια..ευχαριστούμε σεβάχ...ευχαριστούμε που μας θύμησες άλλη μια φορά τον προορισμό μας....καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή