Disable_right_click


Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Σελίδες ημερολογίου

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

αύριο θα γιορτάσουμε την Κοίμησή της. Την Κοίμηση της Παναγιάς μας. Της μάνας μας. Του λόγου που μπορούμε να ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά, αφού αυτή με τη ζωή της και το παράδειγμά της άνοιξε τις πύλες τ'ουρανού. Για όλους μας. 

Δεν είναι μόνο η Κοίμησή της που με συγκλονίζει. Είναι κι η μετάστασή της. Το γεγονός δηλαδή ότι πήγε στον Παράδεισο με το Σώμα της. Άδικα το αναζητούσαν οι μαθητές. Την αναζήτησαν φίλοι. Μα εκείνη, κατόπιν της ταφής της, φτερούγισε με το σώμα της, θεϊκώ τω τρόπω, στα παραδεισένια μέρη του Υιού της του αγαπημένου. Ω, υπέρτατο μυστήριο! 

Παναγιά μου, μητέρα μου, αγαπημένη μας μάνα, μεσίτευε για όλους εμάς τους άτακτους γιους και κόρες σου. Θέλουμε να σε αγαπούμε. Θέλουμε να πιστεύουμε έμπρακτα και να ακολουθούμε το Χριστό. Μα εύκολα παρασυρόμαστε απ'την ψευτιά αυτού του κόσμου. Δώσε μας την ελπίδα ξανά. Να δυναμώνουν τα φτερά μας. Να μετανιώνουμε, να εξομολογούμαστε. Να κοινωνούμε το Σώμα και το Αίμα Του.

2 σχόλια:

  1. Να Είσαι Καλά Σεβάχ.Η Παναγία να σε Δυναμώνει και να σε Έχει Καλά και Όλο τον Κόσμο.Να Παρακαλάει να μας Φωτίσει ο Θεός να μας Ανοίξει τα Μάτια να Βλέπουμε τις Καθημερινές του Ευεργεσίες.

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή