Disable_right_click


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Σε νιώθω τόσο κοντά μου

Σε νιώθω κοντά μου. Σε νιώθω δίπλα μου ακόμα κι αν είσαι μακρυά μου.
Αυτό ισχύει μέσα στην εκκλησία του Χριστού. Ο Χριστός μας ενώνει. Παίρνει την κενότητα και την κάνει ενότητα. Τι σπουδαίο πράγμα!
Το δάκρυ σου στα μάτια μου. Δηλαδή ο πόνος σου γίνεται πόνος μου. Συμπάσχω μαζί σου κι έτσι δεν απελπίζεσαι. Το χαμόγελό μου γίνεται χαμόγελό σου και μετά αντανακλάται πάλι σε μένα όταν θα'μαι στις "μαύρες" μου. Το χέρι σου με βοηθάει να ξανασηκωθώ κι η αγάπη μου ταξιδεύει μέχρι την καρδιά σου.
Όταν μας συνδέει ο Χριστός, αποστάσεις δεν υπάρχουν, έλεγε ο γλυκός και παρηγορητικός άγιος γέροντας Πορφύριος. Είμαστε μακρυά κι όμως τόσο κοντά!(Τι όμορφα τρελή που'ναι η πίστη μας!). Όπως εδώ στην αόρατη γωνιά. Βλέπω καθημερινά ανθρώπους που μπαίνουν απ'την άλλη άκρη της γης. Και νιώθω πως έχουμε κάτι κοινό. Κάτι κοινό μας ενώνει! Κι αυτό είναι η αγάπη.

Να'χεις μια γλυκιά, καλή μέρα :)

υγ: Ψηφοφορία πάνω δεξιά. Η γνώμη σου μετράει.

6 σχόλια:

  1. οτι πρεπει για αρχη εβδομαδας!

    καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλε μου..σ'ευχαριστώ για την επίσκεψή σου στο χώρο μου..πολύ τρυφερή και γλυκιά η ανάρτησή σου που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε όλοι μας σε τέτοιους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε να μιλάει κάποιος για αγάπη..για συμπαράσταση στον συνάνθρωπο και ότι μας δίδαξε ο Κύριος..θα είμαι πολύ χαρούμενη να τα λέμε..έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον-όλοι μας-..ειδικά σε μένα διάλεξες την πιό κατάλληλη στιγμή να έρθεις στο χώρο μου..καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το κείμενο...με εκφράζει απόλυτα!
    Καλόν αγώνα!

    Υ.Γ. Στην ψηφοφορία ξέχασες το να παραμείνει ως έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ωραιοζήλη μου!
      Ναι, το'χα σκεφτεί κ αυτό, αλλά ήθελα να δω τι άλλο θα επέλεγε ο αναγνώστης :)

      Διαγραφή