Disable_right_click


Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Μια λέξη, μια ζωή

Είναι κάποιες στιγμές που με κάνουν να σκέφτομαι πως η ευτυχία δεν είναι κάτι που σου τυχαίνει. 


Η ζωή είναι ανούσια χωρίς ευτυχισμένες στιγμές... 


Αλλά ίσως κάνουμε το λάθος να κυνηγάμε αγχωμένοι αυτό που νομίζουμε ως ευτυχία και να το αναζητούμε σε πράγματα ανούσια. Τότε η ζωή γίνεται ανούσια και αγχωτική στα σίγουρα: μάσκες που πέφτουν, αυλαίες που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να παρουσιάσουν, γέλια ψεύτικα και ανάγκες ουτοπικές.


Ευτυχία είναι το να πιστεύεις. Το να αγαπάς χωρίς ανταπόδομα. Το να χαμογελάς και να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι. Ευτυχία μάλλον είναι το να μοιράζεσαι.

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα Σεβαχ!!Ένα προς ένα τα λόγια σου...Και χαρά είναι να χαίρεσαι πραγματικά και με τη χαρά του άλλου.Να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του άλλου.Να συμπάσχεις και να συμπονείς.
    Δύσκολα πράγματα όμως...δυστυχώς...
    Σε ευχαριστούμε πολύ και σήμερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ αληθινό!!! Συμφωνώ σε όλα!!!
    Υπέροχη η ανάρτησή σου :)))
    Καλό βράδυ Σεβάχ μου! Να είσαι καλά! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Και που λες Ευτυχία, ευτυχία δεν βρήκαμε, λίγα μόνο στοιχεία ευτυχίας χαρήκαμε..." Θέλει πολύ αναζήτηση στις μέρες μας η λέξη και προπαντός η σημασία της...... Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχία είναι μάλλον το να μοιράζεσαι!
    Πολύ όμορφο το κείμενό σου, σε ωθεί να απαλλαγείς από αυτές τις σκέψεις που σαν φαύλος κύκλος δε σε αφήνουν να απελευθερωθείς και να νιώσεις κάθε μέρα την ευτυχία, να πιστέψεις πως πραγματικά υπάρχει σχεδόν στην κάθε στιγμή.. ;)
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή