Disable_right_click


Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πες το "σ'αγαπώ", δείξε το "σ'αγαπώ"

Καλημέρα σου. Εύχομαι (εσύ ευχήθηκες; προσευχήθηκες;) να είναι μια καλή μέρα η σημερινή για σένα, καλέ μου φίλε/η. Καλέ μου άνθρωπε. 
Ζω και σήμερα, ζεις και συ. Και μπήκες εδώ στη συντροφιά μας. Δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω, μόνο αυτό: κάνε ό,τι περνάει απ'το χέρι σου ώστε να νιώσεις πραγματικά ζωντανός. Κάνε ό,τι μπορείς για να είσαι χαρούμενος. Μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς. Ακόμα και με τους ανθρώπους που φαίνονται  απόμακροι ή εχθρικοί. Σήμερα. Σήμερα που έχεις αυτή τη δυνατότητα. Αυτό το δώρο.
Πάρε στα χέρια σου τη ζωή σου αφήνοντάς την στα χέρια Του. Τα χέρια Του τα σταυρωμένα. Και άσε τα χέρια αυτά τα θεϊκά να αγκαλιάσουν τη μέρα σου. Άσε αυτά τα χέρια να σε οδηγήσουν. Και καθώς έτσι θα περπατάς και η μέρα σου θα κυλάει, ό,τι μα ό,τι και αν σου συμβεί δυσάρεστο, θα ξέρεις ότι Εκείνος βλέπει. Προσέχει. Αγαπά. Σήμερα! Και όχι σε κάποιο μακρινό μέλλον.
Και να λες το "σ'αγαπώ" χωρίς δισταγμό. Να δείχνεις το "σ'αγαπώ" στην πράξη. Σε όλους. Δύσκολο, μα αξίζει...

Καλή σου μέρα όπου και να'σαι.

υγ: Και χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν! Μεγάλη η δύναμη του Σταυρού! Κάποια στιγμή θα σας ετοιμάσω μια ανάρτηση από ένα θαύμα του τιμίου Σταυρού που έζησα και είδα.

10 σχόλια:

  1. καλημέρα
    τι όμορφα λόγια
    τι αληθινά
    σ ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές

    θα περιμένω με χαρά να μοιραστείς μαζί μας το θαύμα που έζησες...μου αρέσει πολύ να τα ακούω αυτά, για θαύματα..

    καλη σου ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δελφινάκι μου!
      Χρόνια πολλά. Ελπίζω να καθίσω να το ετοιμάσω σύντομα. Να'σαι πάντα καλά.
      Καλημέρα :)

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα αγαπημένε σεβαχ.... από την γραφή σου και τα λόγια σου μου βγάζεις μια ηρεμία...μια γαλήνη...και την έχω τόσο ανάγκη....να έχεις μια όμορφη μέρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αδερφέ μου όπου και να'σαι. Εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου να'χεις πάντα γαλήνη. Να εύχεσαι για μένα, θα εύχομαι για σένα και να δεις που (με τόση μεγάλη δύναμη που έχει η ανιδιοτελής προσευχή πως) όλα θα πάνε καλά!
      :)

      Διαγραφή
  3. καλημερα νεε μου μπλοκοφιλε. πολυ ομορφο το σπιτικο σου. ομορφη η αναρτηση σου οπως πολλες απο οσες προλαβα να διαβασω αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα!Χρόνια μας πολλά κι ευλογημένα!Είθε ο σταυρός πάντα να μας ενισχύει!Να μας ενισχύει να προσπαθούμε,να μην τα παρατάμε,να δίνουμε ευκαιρίες και εν τέλει να αγαπάμε με όλο μας το είναι,με κάθε ρανίδα αίματος μας,κάθε μας κύτταρο.Να αγαπάμε ανιδιοτελώς και να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο!Σήμερα και κάθε μέρα!
    Καλημέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα λόγια Σεβάχ μου!
    Καλό υπόλοιπο γεμάτο αγάπη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή