Disable_right_click


Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Σελίδες ημερολογίου

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

  χρειάστηκε ν'ανοίξω κάποιες κούτες με πράγματα που είχα αφήσει στο πατάρι λόγω έλλειψης χώρου. Κι ανοίγοντας την κούτα που ήθελα, βρήκα μεταξύ άλλων και κάποια βιβλία πολύ αγαπημένα, πολύ παλιά. Από τότε που ήμουν παιδί. Υπέροχα.

  Πολύ όμορφο το αίσθημα. Σε κάνει σαν να γυρνάς πίσω στο χρόνο και να ξαναζείς εκείνες τις στιγμές. Ένιωσα σαν παιδί. Τα ίδια υπέροχα συναισθήματα.

  Τελικά είναι μεγάλη ευλογία τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Κι ακόμη μεγαλύτερη το να έχεις τους γονείς σου ακόμη δίπλα σου. Ο χρόνος είναι μυστήριο πράγμα. Πράγμα (δημιούργημά του Θεού) αλλά και μυστήριο...

2 σχόλια:

  1. Όντως Μεγάλο Πράγμα είναι τα Παιδικά Χρόνια να είναι Ευτυχισμένα γιατί για μία Ζωή είτε Θέλεις Είτε Όχι,θα σε Ακολουθούνε Πάντα, μέχρι το Τέλος της Ζωής σου.Να Έχεις μία Όμορφη Ημέρα.

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παιδική ηλικία είναι το θεμέλιο της ενήλικης ζωής. Όσο πιο σταθερή κι ευτυχισμένη είναι τόσο πιο υγιείς ψυχικά θα είμαστε ως ενήλικες. Θαυμάζω τους ανθρώπους που μέσω μίας όμορφης παιδικής ηλικίας έγιναν συγκροτημένοι κι ευτυχείς ενήλικες... Ανήκω σε εκείνους που μάχονται από τα μικράτα τους... και κάποτε αυτό καταντάει πολύ κουραστικό, όσο κι αν υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως όλα αυτά που περνάμε από παιδιά (ειδικά τότε) μας κάνουν τους ανθρώπους που είμαστε σήμερα...
    Ευλογία λοιπόν οι σωστοί γονείς, ευλογία και τα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια, ακριβώς όπως τα λέτε. Να έχετε μία όμορφη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή