Disable_right_click


Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Μη φοβάσαι τις αποτυχίες

Μη φοβάσαι τις αποτυχίες! Οι αποτυχίες είναι η συνταγή της επιτυχίας. Κάθε φορά που νιώθεις ότι δεν τα κατάφερες, οπλίσου με κουράγιο και δύναμη. Να σκέφτεσαι ότι κάθε φορά που τα κάνεις θάλασσα είναι μια ακόμα πιθανότητα για την μελλοντική σου επιτυχία.
Θυμάμαι κάπου είχα ακούσει για τον Έντισον ότι για να πετύχει τον ηλεκτρικό λαμπτήρα απέτυχε 1000 φορές. Η λάμπα λειτούργησε σωστά την 1001! Τι θα'χε γίνει αν είχε σταματήσει τις προσπάθειες; 

Τίποτα δε χαρίζεται. Υπομονή και επιμονή είναι τα χαρακτηριστικά της επιτυχίας. Και ισχυρή θέληση! Έχεις δει κανέναν άγιο, κανέναν αγωνιστή, κανέναν επιτυχημένο καλλιτέχνη με κλαψιάρικο πνεύμα; Όχι! Όλοι οι δυναμικοί άνθρωποι έχουν πνεύμα αγωνιστικό. Πνεύμα νικητή!

Όσα εμπόδια και αν συναντήσεις, κάνε μέσα σου προσευχή και προσπάθησε να τα υπερνικήσεις με τη βοήθεια του Θεού. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου και γίνε πρωταγωνιστής της
Κουράγιο και καλή προσπάθεια!

7 σχόλια:

  1. Καλημέρα!Οι δυσκολίες στη ζωή μας κάνουν πιο δυνατούς, γινόμαστε πιο έμπειροι, μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε αλλιώς την ζωή....Οι αποτυχίες μαζί με τις επιτυχίες είναι το αλατοπίπερο της ζωής μας....αν δεν ήταν αυτές δεν θα είχε "νοστιμιά" η ζωή......καλό αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι άλλες φορές γι' αλλού ξεκινάς και αλλού φτάνεις κι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι για κακό
    ένας γνωστός μού είπε κάποτε "και ο Κολόμβος για τις Ινδίες ξεκίνησε, αλλά βρήκε την Αμερική" - το λές αποτυχία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστό!
      Δεν το'χα ξανακούσει και μου αρέσει πάρα πολύ. Θα το χρησιμοποιώ από δω και πέρα. Και αν μου λένε "πού το έμαθες;", θα τους λέω "μου το'πε ένα πεφταστέρι μαγικό". :)

      Καλημέρα πεφταστέρι μου!

      Διαγραφή
  3. Αυτό με τον Έντισον το γνώριζα! ;-) Δεν είναι εκπληκτικό;
    Και επίσης, το ίδιο πιστεύω με τις αποτυχίες: μας κάνουν πιο δυνατούς!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να έχουμε όλοι λίγο Έντισον μέσα μας :)

      Καλό μεσημέρι Αριστέα μου.

      Διαγραφή