Disable_right_click


Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Το καθετί έχει το σκοπό του


" Το να μην πάρεις αυτό που θέλεις μπορεί να είναι μια ευλογία. Μερικές φορές είναι ένα υπέροχο χτύπημα καλής τύχης, επειδή σε αναγκάζει να αναθεωρήσεις τα πράγματα, ανοίγοντας νέες πόρτες για ευκαιρίες και πληροφορίες που διαφορετικά θα είχες αγνοήσει. Θυμήσου, μερικά πράγματα στην ζωή καταρρέουν, έτσι ώστε καλύτερα πράγματα να χτιστούν. "

πηγή: http://odevontas.blogspot.gr/

υγ: καλημέρα, καλημέρα! Να'σαι πάντα καλά. Σ'ευχαριστώ για τα σχόλιά σου και τις προσευχές σου, αδερφή/έ. 

4 σχόλια:

  1. Αυτό το κειμενάκι μίλησε στην ψυχή μου... Ήταν τόσες πολλές οι φορές που επέμενα και στενοχωριόμουν που δεν έρχονταν τα πράγματα όπως τα ήθελα. Πέρασε καιρός για να καταλάβω πως με περίμενε κάτι πολύ ανώτερο. Και από εδώ και πέρα δε στενοχωριέμαι για τίποτα, αφήνω τη ζωή μου στα χέρια του Θεού, Εκείνος ξέρει τι είναι καλύτερο για τον καθένα μας :)
    Καλημέρες πολλές, να'σαι καλά, καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρον....αν και πλέον δεν μπορώ να πω πως είμαστε αρκετά υπομονετικοί για να το καταλάβουμε...!
    Καλό σου βράδυ φίλε μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Σεβάχ , είχα καιρό να παρακολουθήσω τις αναρτήσεις σου! Καλή Ανάσταση να χουμε! Το κείμενο λεέι μεγάλες αλήθειες, κι όμως είχε διαβάσει και κάπου αλλού 'Ο θεός δεν μας δίνει αυτό που θέλουμε αλλά αυτό που έχουμε ανάγκη κι αυτό που θα μας βοηθήσει να βρούμε τον προορισμό μας.'' Βέβαια δεν μας είναι πάντα ευχάριστο κι όλοι θαρώ πως είμαστε με ένα ''γιατί'' στο μυαλό μας, αλλά όταν περνούν τα χρόνια και κοιτάμε πίσω εύχομαι οι περισσότεροι από μας λέμε Δόξα τω Θεώ που έγιναν έτσι τα πράματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή